Ei tunnusta? Rekisteröidy!

Unohtuiko salasana?

Ohjeita palvelun käytöstä

Tervetuloa käyttämään Viihteelle.fi-sivustoa.

Viihteelle.fi-sivusto, sisältää paljon ominaisuuksia ja palveluita, joiden käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Aluksi luodaan käyttäjätunnus, joko yksityisenä tai yrityksenä. Salasana kannattaa varmistaa, että se sisältää pieniä ja isoja kirjaimia tai numeroita, jotta internetissä liikkuvat hakkerit saa niitä käsiinsä.


Yksityisen henkilön tunnuksillä, saa käyttöönsä haun, josta voi hakea tapahtumia joko hakemalla kaupunki/kategoria vaihtoehdon tai tarkennetun haun, foorumin jonne myös kannattaa tehdä oma tunnus, chatin, oman profiilin, oman profiilin tapahtuma muokkauksen, mahdollisuuden tehdä omia tapahtumia ja palauteosion.


Yrityksenä, jos/kun rekisteröityy saa myös käyttöön muuten samat, kuin yksityinenkin mutta lisäksi mahdollisuuden muokata ja tehdä mainoksia sivustoon, jotka ovat maksullisia. Viihteelle.fi veloittaa yrityksiltä sivun reuonoilla pyörivistä mainoksista, joista Tmi Viihteelle ottaa mainoksen aikaan ja erilaisiin tapoihin, joilla mainoksen voi tehdä summan josta pyydämme ottamaan yhteyttä Tmi viihteelle suomen Toimitusjohtajaan Markus Lambergiin, puhelin numero: 040-5804787, sähk.post Viihteelle.fi sähköpostiRaul Reiman ChannelKäyttöehdot | Yritystiedot | Tuki ja palaute | Ohjeet | Säännöt E-mail: admin@viihteelle.fi RSS-syöte